У Херсоні виявили «бомби» з фальшивими документами

Заради порятунку шляхів, які щойно підлатали, на Херсонщині ввели обмеження руху вантажівок масою понад 24 т.

Якщо температура повітря перевищує 28 градусів, такі автопоїзди не мають з'являтися на тутешніх трасах з восьмої ранку до двадцятої вечора. Однак вони - не єдина і далеко не найстрашніша загроза.

Лише за один день чергування поліції на посту «Пасат» під Херсоном виявлено шість авто з бензином, бітумом, аміаком та скрапленим газом, водії яких не мали обов'язкових допусків на право перевезення небезпечних вантажів або ж (в одному випадку) використовували фальшиві документи.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження, повідомив начальник відділу ГУ Нацполіції краю підполковник Віталій Боднарук.

Не маючи потрібного досвіду управління таким транспортом, та ще й на дорозі, заповненій автобусами й транзитними легковиками з курортниками, ці водії щомиті ризикували потрапити в аварію. І тоді вантажі з аміаком чи пальним миттю перетворилися б на бомби, вибух яких призвів би до численних жертв та руйнувань.

Голос України

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон