Коли у ХДУ з’явиться новий спортивний майданчик?

Сьогодні у Херсонському держуніверситеті відбулось засідання конкурсної комісії, яка мала б визначитися щодо організації, яка займеться облаштуванням університетського спортивного майданчиказі штучним покриттям.

Кошти у розмірі майже 1,5 млн. гривень були виділені Урядом України в рамках проведення заходів з відзначення 100-річчя заснування Херсонського університету.

До участі у конкурсі запрошувалися організації, що мають ліцензії на право виконання проектних та будівельних робіт. Свої пропозиції надали 6 організацій, проте умовам конкурсу та заданим технічним характеристикам відповідали лише дві з них. Їхні представники і були запрошені на засідання комісії.

Однак конкурсна комісія сьогодні виявилася неспроможною прийняти остаточне рішення. І це виглядає трохи дивно, оскільки для розгляду поданих пропозицій у членів комісії було досить часу. Та й, власне, саме для цього сьогодні і збиралися — щоб чітко і прозоро визначити переможця, щоб він уже найближчим часом розпочав втілення проекту (часу ж обмаль!).

Тому дуже сподіваюся, що комісія не буде відкладати прийняття остаточного рішення і збереться для цього вже найближчими днями.

Олександр СПІВАКОВСЬКИЙ
Народний депутат України

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон