Щасливцеве чи Мальдіви?

Останнім часом центральний пляж Щасливцевого Генічеського району не впізнати. Він змінився настільки,що користувачі соціальних мереж, споглядаючи фото, вагаються, чи то дійсно Арабатська Стрілка, чи, може, якісь екзотичні острови.

Пляж розрівняли, звільнили від зайвих торговельних об'єктів. Ятки, що залишилися, привели до єдиного архітектурного стилю. З'явилися нові навіси, роздягальні, туалети. Роботи виконало місцеве ко­мунальне господарство за рахунок під­приємців.

Завдяки старанням сільського голови Віктора Плохушка з'явився у Щасливцевому і новий парк. Крім дерев і квітів, там можна побачити дерев'яний вітрильник. І не просто побачити, а й піднятись на палубу. Дітвора просто обожнює корабель. «Юнги» приїздять сюди навіть з сусіднього Генічеська. Наразі у парку встановлюється сцена, на якій планують відзначати сільські свята.

Крім свят, проходять у приморському селі й різні чемпіонати. Найближчі — з віндсерфінгу і силового екстриму. В остан­ньому, до речі, участь візьмуть силачі з 10 країн.

Новиною сезону-2017 стало й відкриття аквапарку «Оазис». В залежності від часу відвідування вхідний квиток до аквапарку коштує від 235 до 295 гривень для дорослих і від 215 до 275 грн. — для дітей. Для місцевих мешканців дорослого віку квиток дешевший — 150 грн., для дітей — 70.

Вартість входу до дельфінарію «Оскар», що у сусідній Генгірці (Щасливцевська сільрада), від віку не залежить. Ціна звичайного квитка — 170 гривень, VIP-місце коштує на 20 гривень дорожче.

А тепер про ціни на проживання. Зараз ще можна знайти біля моря кімнату за 90—100 гривень з людини, однак, тільки-но розпочнеться повноцінний сезон, ціна зросте до 120 гривень. Якщо до моря ви згодні йти 5—10 хвилин, але не можете уявити своє життя без Wi-Fi, супутникового ТБ, кондиціонера і холодильника, треба буде заплатити від 140 до 250 гривень.

Якщо ж вам потрібні номери підвищеної комфортності, готуйтеся до того, що треба буде платити більше тисячі за добу. Ну а тим, хто володіє невеликим фінансовим ресурсом, але дуже любить Азовське море, не варто впадати у відчай. Місце у кімнаті з мінімумом зручностей і пристойною відстанню до моря коштує 60—70 гривень.

Андрій БЕЙНИК
"Новий День"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон