У Херсоні набирає обертів робота з легалізації оплати праці

У місті Херсоні ефективно працюють робочі групи з питань легалізації оплати праці та зайнятості населення, повноти сплати внесків до соціальних фондівДніпровського, Комсомольського та Суворовського районів міста.

До складу цих груп входять фахівці Херсонського міського центру, представники органів місцевого самоврядування, обласної об'єднаної державної податкової інспекції ГУ ДФС, Управління об'єднаного управління Пенсійного фонду України Херсонської області та Головного управління Держпраці в області.

Фахівці Херсонського міського центру зайнятості щонеділі задіяні у проведенні рейдів-обстежень суб'єктів господарювання, які зареєстровані або діють на території районів міста задля виявлення фактів використання найманої праці громадян без оформлення трудових відносин.

За словами Світлани Ширяєвої, керівника Херсонського міського центру зайнятості, робота служби зайнятості в частині легалізації робочих місць – це спільний внесок у стабільне майбутнє, який і держава, і бізнес, і громадяни повинні робити вже сьогодні.

Основним завданнями та напрямками діяльності робочої групи є сприяння дотримання державних гарантій у сфері праці, підвищення рівня соціальної захищеності найманих працівників, забезпечення повноти сплати єдиного соціального внеску та проведення роз'яснювальної роботи з роботодавцями щодо дотримання ними вимог чинного трудового законодавства в частині використання найманої робочої сили та запобігання фактам неофіційних трудових відносин.

Херсонський обласний центр зайнятості

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон