На курорти Херсонщини прибуває поліцейське підкріплення

Поліція Херсонщини помітно посилює патрулювання курортів на Азовському та Чорноморському узбережжях краю.

Окрім штатних працівників місцевих підрозділів Національної поліції, сюди вже прибули 48 патрульних поліцейських із семи західних та центральних регіонів України, а ще — понад сотня правоохоронців з інших районів Херсонської області.

Окрім автомобільних патрулів на чергування виходять також велосипедисти та мотоциклісти у формі — адже піщаними дюнами машина може проїхати не всюди.

Утім, на курорти потягнувся й кримінальний елемент: зафіксовано вже кілька крадіжок на базах відпочинку Залізного Порту та Арабатської стрілки.

На Арабатці, до речі, «відзначилися» й злочинці (найімовірніше, «гастролери») із сучасною технікою. Коли на тутешньому гарячому джерелі приймав водні процедури 41-річний приїжджий з Маріуполя, вони через сканер підібрали коди до охоронної системи його «Міцубісі Гранд» і витягли з його салону триста доларів, шість тисяч гривень, два мобільні телефони та електронний планшет. Затримати викрадачів так і не вдалося.

"Голос України"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон