Херсонські депутати приїдуть на Арабатську стрілку

Поки що не відпочивати - члени Наглядової ради Херсонської обласної ради на наступному тижні відвідають КП «База відпочинку «Арабатська стрілка»,щоб на місці з'ясувати стан справ на цьому комунальному підприємстві

Вчора, 22 червня, за участі голови Херсонської обласної ради Владислава Мангера, відбулось перше засідання Наглядової ради комунального підприємства «База відпочинку «Арабатська стрілка» Херсонської обласної ради.

«Стан справ у нашому комунальному закладі бажає кращого. Скажу більше, необхідно терміново виправляти ситуацію, що склалася за десятки років. Тому було створено Наглядову раду, діяльність якої спрямована на викорінення існуючих проблем у функціонуванні бази відпочинку», – зазначив Владислав Мангер.

Як повідомив очільник облради, до Наглядової ради увійшли депутати – Оксана Булахова, Олександр Синенко, Валерій Черкашин, Володимир Куріков, Віктор Деркач та Василь Федін, який у ході засідання був обраний головою.

Також до складу Наглядової ради включені три радники голови облради, що працюють на громадських засадах: Олег Семенов (радник з юридичних питань), Олег Горбік (радник з питань охорони екології та природних ресурсів) та Георгій Безручко (радник з питань розвитку туризму та рекреаційних територій).

Вже з доповіді в.о. обов'язки директора «Бази відпочинку «Арабатська стрілка» Олександра Парицького стало зрозуміло, що роботи в членів Наглядової ради предостатньо.

Зокрема, виявилося, що на території розміром 17,2 га розташовані 109 (а за оцінкою БТІ – 104) будиночків, які є власністю Херсонської обласної ради. Крім них, на «Арабатській стрілці» є ще 39 і 67 будиночків, якими володіють юридичні та приватні особи.

«Перш за все, необхідно вияснити: чому на території «Арабатської стрілки» знаходяться будиночки юридичних та фізичних осіб», – наголосив Василь Федін та запропонував здійснити на наступному тижні виїзд до комунального закладу, щоб на власні очі побачити реальний стан усіх справ та визначитися із подальшими кроками у роботі.

Херсонська обласна рада

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон