На Херсонщині рятувальники провели акцію у літньому таборі

Сьогодні, 22 червня, у Голопристанському районі на території Новозбур'ївського дитячого закладу відпочинку «Соняшник» місцеві рятувальники провели акцію «Запобігти, врятувати, допомогти».

Захід розпочався з ознайомлення дітей з основними правилами безпечної поведінки влітку: під час відпочинку на воді, у лісі, як діяти у разі пожежі чи у випадку виникнення іншої надзвичайної події. Рятувальники розповіли про те, як недбалість дорослих і пустощі дітей призводять до пожеж.

Особливо цікавим для дітей виявився конкурс в якому вони відповідали на запитання щодо правил відпочинку на природі, водоймах, під час виявлення вибухонебезпечних предметів та у разі виявлення пожежі у побуті. Після пізнавально-конкурсної програми було організовано спеціальну виставку, на якій представлено пожежно-рятувальну техніку та спорядження. Хлопці та дівчатка із задоволенням приміряли на себе бойовий одяг вогнеборців.

На завершення дітям було роздано наочну агітацію з правилами поведінки на воді у літній період та дотриманням правил пожежної безпеки у побуті та в екосистемах.

Така зустріч із рятувальниками районного рятувального відомства надовго запам'ятається дітям. Проведення подібних заходів безумовно залишає свій слід у свідомості кожної дитини. Дітвора та вихователі щиро подякували голопристанським рятувальникам за гарно організований і цікаво проведений захід.

ГУ ДСНС України у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон