Херсонські школи отримали футбольні м'ячі від Андрія Гордєєва

Сьогодні, 26 травня, школи нашої області відзначають свято останнього дзвоника. З цієї нагоди, на урочистій лінійці у Херсонській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №47,голова облдержадміністрації Андрій Гордєєв привітав присутніх із закінченням навчального року:

«Дорогі учні,вчителі та батьки. Перше, що хочеться побажати випускникам, щоб ви залишалися на Херсонщині та займалися розбудовою нашої держави. Дітям бажаю гарного відпочинку під час канікул.

Набирайтеся нашого Херсонського сонця, оздоровлюйтеся і з новими силами розпочинайте наступний навчальний рік. Усім удачі, успіху,натхнення,наполегливості і хай у цьому вам допомагає Бог».

Голова ОДА Андрій Гордєєв нагородив шкільних футболістів, відзначив грамотою директора школи Галкун Тетяну Миколаївну та вчителя фізичного виховання, тренера футбольної команди Кузьменко Федора Івановича, який підтримує спортивний дух цієї школи. Для нових звершень Андрій Гордєєв подарував школі футбольні м'ячі.

Також цього дня очільник області завітав і до Херсонської гімназії №3, учням якої також вручив футбольні м'ячі .

Херсонська ОДА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон