У Херсоні шкільний парламентаризм впевнено крокує вперед

Про це секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко впевнено заявила на засіданні шкільного парламенту, де представники кожної школи Херсона,всього близько 80-ти дітей, зібрались, щоб підбити підсумки своєї роботи за 2016-2017 навчальний рік.

Сесія шкільного парламенту Херсона розпочалась з приємних моментів – нагородження команд-призерів спортивних змагань: команда Херсонської ЗОШ №47 стала чемпіоном України з футзалу, команда «Мастер-С» виграла відкритий турнір Миколаївської області з футболу, присвячений пам'яті Героя України Григоренко Г. С. З перемогою їх привітала Олена Урсуленко, секретар Херсонської міськради.

Потім кожна з комісій шкільного парламенту відзвітувала про реалізовані проекти. Це проекти з розвитку своїх навчальних закладів, місць відпочинку, міських територій. На їхню реалізацію потрібні кошти, тому в сесійній залі присутні депутати, які можуть визначити цікаві програми і прийняти рішення про фінансування.

Міський парламент виховує лідерів у колективах, демократизує навчальний процес, оскільки частину виховної роботи і організації виконують активні школярі.

«У Херсоні шкільний парламентаризм впевнено крокує вперед. Я дуже вдячна управлінню освіти за те, що підтримують і розвивають цей рух.

Для дітей – це можливість доторкнутись до дорослого життя, відчути відповідальність за свої колективи, за свою роботу», – зазначила секретар Херсонської міської ради Олена УРСУЛЕНКО.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон