У Херсоні: «Збройні Сили України чекають на тебе»

Сьогодні, 25 травня, понад 600 безробітних осіб з Херсонщини стали учасниками ярмарку вакансій, що проходив у рамках роботи форуму «Збройні Сили України чекають на тебе», що відбувся у місті Херсон.

Херсонський обласний військовий комісаріат разом з обласним центром зайнятості організували захід з метою пропаганди військової служби та агітації громадян до проходження військової служби за контрактом.

За словами заступника директора обласного центру зайнятості Людмили Барабаш військова служба за контрактом – це реальне працевлаштування з гідним грошовим забезпеченням, з дотриманням соціальних гарантій, і понад усе - це почесна місія для чоловіків, і є справою честі.

Учасникам ярмарку були представлені відео презентації окремих військових бригад, їх героїчні шляхи. Під час виступів військових йшлося про відвагу, мужність та героїзм, про вимоги та переваги служби за контрактом, про соціальні пільги, гарантії та грошове забезпечення.

Збройні Сили України чекають на водіїв бойових машин, механіків, артилеристів, телеграфістів, розвідників, снайперів, кухарів, медпрацівників тощо. Тож, вибір залишається за шукачами роботи.

Херсонський обласний центр зайнятості

Довідково: Херсонською обласною службою зайнятості проводиться активна інформаційно-роз'яснювальна роботи в частині інформування населення області, в т.ч. зареєстрованих безробітних, щодо популяризації військової служби за контрактом у ЗСУ.

Робота проводиться в рамках двосторонньої угоди про співробітництво між Херсонським обласним центром зайнятості та обласним військовим комісаріатом, що була підписана у лютому 2016 року.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон