На Херсонщині подорожчали путівки до дитячих оздоровниць

Власники дитячих оздоровниць на азовському та чорноморському узбережжі Херсонщини визначилися з ціною своїх послуг та відкрили активний продаж путівок.

Порівняно з минулим роком вони подорожчали на чверть. І тепер день у приморському таборі залежно від комфортності номерів та якості відпочинку коштуватиме від 240 до 300 гривень. Враховуючи, що зміна зазвичай триває три тижні, батькам потрібно буде сплатити за оздоровлення дитини від 5,04 до 6,3 тисячі гривень.

А це навіть більше, ніж середньомісячний заробіток мешканців області та сусідніх регіонів, який не перевищує чотирьох тисяч гривень.

Утім, попит через це не зменшується: директори дитячих центрів кажуть, що від половини до трьох чвертей путівок на червень-серпень уже розпродали.

Зріс у ціні також і відпочинок у пришкільних та міських таборах обласного центру. За денне перебування із триразовим харчуванням у пришкільному таборі Херсона треба буде заплатити 64,42 гривні, у міському - 43,06 гривні.

Втім, для пільговиків з числа дітей загиблих учасників АТО, з малозабезпечених родин, сиріт, яких виховують опікуни, вартість путівок, як і раніше, компенсують коштом муніципальної скарбнички.

"Голос України"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон