Рятувальники привітали підшефних з їх першим випускним

Вже майже 30 років Управління ДСНС області є шефами вихованців обласної школи - інтернату ім. Т. Г. Шевченка. З кожним роком ця дружба стає все міцнішою.

Діти з підшефного 4-го класу і в будень, і в свята з нетерпінням чекають на своїх старших та мужніх товаришів. Запросили вони шефів і на перший у їх житті випускний, правда, ще не в доросле життя, а перехід із молодшої школи в старшу.

Це свято відбулось 29 травня у стінах рідної школи. Дітки порадували всіх гарним виступом. Вони і співали, й вірші та гуморески розказували, а головне - вперше станцювали вальс. У ході свята з якнайкращими побажаннями від Управління ДСНС області виступив заступник начальника Ігор Шишкін і вручив дітям ноутбук, футболки й кепки з логотипом народної служби порятунку «101» для літнього табору.

Загалом у цей день прозвучало багато гарних слів і побажань дітям від їх прямих наставників: директора закладу, вчителів та вихователів. Тож нехай їм щастить у цьому житті, і поки вони перебувають під опікою такого згуртованого колективу набираються сумлінності, мудрості, добра аби впевнено крокувати у майбутнє.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон