Андрій Дмитрієв: Діти мають навчатися у нормальних умовах

Вчора, 22 травня, у загальноосвітній школі №56, що у Таврійському мікрорайоні Херсона, відбулася виїзна нарада за участі представників управління освіти міськради, депутатів та секретаря міської ради.

Справа в тому, що діти в цій школі стали заручниками недбалості з боку міської влади і змушені навчатися в жахливих умовах - стеля в навчальних класах та у спортзалі протікає, і на даний час цей процес набув загрозливих масштабів.

Депутати зі суміжних округів по Таврійському мікрорайону Михайло Лінецький та Дініс Бердник неодноразово акцентували увагу на цьому проблемному об'єкті, Андрій Дмитрієв, який очолював бюджетну комісію, тримав це питання на контролі комісії.

Минулого року, за ініціативи А.Дмитрієва та депутатів, які опікуються цим округом, було виділено фінансування на проведення експертизи та розробку проекту щодо ремонту унікальної стелі у цьому навчальному закладі.

На жаль, на початок цього року ремонт стелі не вдалося включити в бюджет. «Сьогодні депутати побачили цю жахливу картину та дійшли одностайного висновку, що стеля потребує негайного ремонту.

Діти мають навчатися у нормальних умовах, і ми будемо наполегливо наголошувати на необхідності передбачити бюджетне фінансування, яке дозволить повністю здійснити ремонт навчальних класів та стелі в школі № 56», - наголосив депутат міської ради від «Об'єднання «Самопоміч» Андрій Дмитрієв.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон