Херсонщина завжди відкриває свої двері для друзів

Голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер зустрівся з литовською делегацією, яка відвідала нашу область в рамках святкування Днів Литви, та запросив гостей на екскурсію Дніпром.

- Таку суботу складно назвати робочою, хоча і пройшла вона поза домом й дуже насичено. Вранці обласну раду відвідали Надзвичайний і Повноважний Посол Литовської Республіки в Україні Марюс Януконіс, аташе з питань культури Посольства Литовської Республіки в Україні Юргис Гедріс і почесний консул Литовської республіки в Херсоні Віктор Попов.

Я вдячний пану Послу не тільки за абсолютно проукраїнську позицію, а й прекрасну українську мову. Звичайно, ми говорили про Херсонщину та її роль у розвитку України, з урахуванням особливостей нашого регіону.


І для гостей самим, мабуть, красномовним доказом стабільності нашої області стала єдність обласного депутатського корпусу. І це правда: сім політичних сил, що входять сьогодні до складу облради, вміють вести діалог, здатні чути одне одного і приймати правильні рішення.

Сподіваюся, подарований прапор нашої області буде нагадувати панові Януконісу про те, що Херсонщина завжди відкриває свої двері для друзів.


А після зустрічі ми з депутатами запросили усю литовську делегацію, яка відвідала нашу область в рамках святкування Днів Литви, на екскурсію Дніпром. Чи треба казати, що краса Херсонщини вразила наших гостей?


Спасибі литовським друзям за відкритість, добрі слова та чудові народні пісні!

Владислав МАНГЕР

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон