У Херсоні посадили губернаторську ялинку

Голова Херсонської облдержадміністрації Андрій Гордєєв із задоволенням прийняв пропозицію отця Євгенія Сидоренко посадити деревоу сквері біля храму Святої Трійці, що знаходиться у Шуменському мікрорайоні міста Херсона.

"Сьогодні в нас місія більше, ніж посадити дерево. Ми облаштовуємо територію з однією метою - ми хочемо, щоб так красиво було у кожного в душі», - прокоментував Андрій Гордєєв.

Також очільник області вважає, що сьогодні необхідно відроджувати духовність у серці кожної людини: «Лише та країна, де панує духовність, може по праву називатися європейською, в якій всі бажатимуть жити і працювати».

У акції з озеленення взяв участь і народний депутат України Олександр Співаковский: «Дуже важливо, щоб існували такі майданчики, де б люди могли формувати свою духовність. Коли освіта і духовність гармонійно поєднуються, тоді ми матимемо успішну країну».

Нагадаємо, що у сквері біля храму Святої Трійці вже ростуть дерева, висадженні відомими політиками, волонтерами, громадськими діячами і Херсонським міським головою Володимиром Миколаєнко.

Елеонора ГУСЬКОВА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон