Херсонській обласній службі зайнятості подякували за співпрацю

На ім'я в.о. голови Державної служби зайнятості (Центрального апарату) Валерія Ярошенка та директора Херсонського обласного центру зайнятості Євгенія Єрашованадійшли листи-подяки від Юрія Осадчука, голови правління обласної організації Українського товариства сліпих з висловленням великої та щирої вдячності за багаторічну та плідну співпрацю, за розуміння специфічних проблем людей з інвалідністю по зору.

Директор Херсонського обласного центру зайнятості Євгеній Єрашов вважає послугу служби зайнятості з організації громадських робіт однією із пріоритетних.

«Тимчасове працевлаштування безробітних - це реальна можливість отримати дохід, це мотивація безробітних до постійного працевлаштування, - підкреслює Євгеній Єрашов. – І головне – ці роботи пов'язані з небайдужістю, людяністю та чуйним ставленням до проблем інших, чого так бракує сьогодні».

«Хочеться відмітити те, що обласна служба зайнятості знаходить можливість фінансувати громадські роботи із супроводу по місту інвалідів 1-ї групи по зору. Адже незрячій людині вкрай важко знайти роботу і бути соціально реабілітованою, а й найголовніше - мати можливість допомагати таким же беззахисним перед оточуючим світом як вона сама. Лише за минулий рік понад 300 інвалідів, членів обласної організації УТОС, отримали допомогу від служби зайнятості, вважаємо, що у цьому році цифра значно збільшиться. Це лише доводить необхідність існування служби зайнятості», - зазначив Юрій Осадчук, голова правління Херсонської обласної організації Українського товариства сліпих.

Відділ організаційно-інформаційної роботи та архівної справи ХОЦЗ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон