Херсон здобув перемогу

Херсон отримав перше місце у ІІ Всеукраїнському конкурсі дитячих малюнків на тему «Національний банк майбутнього».

Національний банк України 20 травня 2013 року оголосив результати ІІ Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків на тему «Національний банк майбутнього», який проводиться другий рік поспіль з метою підвищення рівня знань про Національний банк України, його функції та завдання, а також виявлення творчих здібностей дітей.

Цей захід дає позитивні результати у розширенні пізнавальної діяльності дітей, самоусвідомленні та виявленні їх громадянської позиції, адже у дитячих малюнках можна побачити внутрішній світ дитини, її світосприймання, любов до країни.

Усі учасники продемонстрували високий художній рівень та творчий підхід до виконання робіт, які були виконані у різних техніках, вражали проявами фантазії, оригінальністю сюжетів та естетичним оформленням.

Оголошення та нагородження переможців та номінантів другого туру відбулося в Національному банку України під час проведення заходів з нагоди святкування Дня банківських працівників.

Приємно відзначити, що перше місце у ІІ Всеукраїнському конкурсі дитячих малюнків «Національний банк майбутнього» посіла учениця Навчально-естетичного комплексу «Художня школа» м. Херсона Сумарокова Анна (10 років) зі своєю роботою «Банк мрії». Висловлюємо подяку керівництву та педагогічному колективу комплексу за виховання молодих талантів, і особисто члену Національної Спілки Художників України професору Сліпичу А.Л. за допомогу в підготовці регіонального етапу конкурсу.

Робота Анни Сумарокової представляє собою гармонійну кольорову композицію, демонструє креативний творчий почерк і справляє загалом оптимістичне враження. Малюнок виконаний у яскравій гамі, переважають червоний, жовтий, зелений кольори, що символізують позитивні емоції, безпосередність, силу волі, незалежність, життєрадісність. Композиційне рішення малюнку дуже вдале, зображення займає центральну частину аркуша, що створює цілісний образ.

Художні роботи переможців і номінантів конкурсу можна буде побачити на пересувній виставці, організованій територіальним управлінням НБУ в Херсонській області, а також на сторінках офіційного Інтернет-представництва НБУ за адресою http://www.bank.gov.ua. Сподіваємося, що відвідування виставки надихне багатьох її гостей на розкриття власного творчого потенціалу і сприятиме формуванню в учнівської молоді активної життєвої позиції та готовності брати участь у суспільному та економічному житті нашої держави.

Щиро вітаємо Анну Сумарокову з перемогою, висловлюємо подяку всім учасникам конкурсу, і запрошуємо активну учнівську молодь взяти участь у художньому змаганні наступного року.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон