Більшість херсонців вважають, що країна розвивається неправильно

Лише 9% херсонців вважають, що Україна розвивається у правильному напрямку, ще 17% важко визначитися в оцінці розвитку нашої держави.

А 74% опитаних херсонців вважають, що Україна розвивається в неправильному напрямку - згідно опитування, яке було проведено Соціологічною групою «Рейтинг»

З часу першого опитування, яке провела група "Рейтинг" у березня 2015 року, кількість оптимістів скоротилося у 2,5 рази.

Зазначимо, що по кількості оптимістів ми в групі з мешканцями Сум та Одеси. Ще менше оптимістів в Мариуполі та Харкові (по 8%) та в Миколаєві – 5% - учасників опитування.

Найбільше кількість тих, хто вважає, що Україна розвивається в правильному напрямку мешкає у Вінниці (29%), Львові (23%) та у Запоріжжі (18%).

Найбільша кількість тих, хто вважає, що Україна розвивається у неправильному напрямку мешкають у Житомирі (83%), Сумах та Миколаєві (по 82%).

Найбільше серед тих, хто не може визначитися з тим чи правильно ми розвиваємося мешкають у Чернігові (27%) та в Києві й Кропивницькому (22%).

Опитування було проведено Соціологічною групою «Рейтинг» від імені Міжнародного республіканського інституту. Опитування було профінансовано Урядом Канади.

Політична Херсонщина

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон