У Скадовську змагаються кращі важкоатлети

21 травня у Скадовську відбулися урочистості з нагоди відкриття ХІ літньої Універсіади України з важкої атлетики. На змагання прибули важкоатлети з 19 областей України, Автономної республіки Крим, міст Києва та Севастополя.

Кращих студентів-важкоатлетів країни привітали голова районної державної адміністрації Є.О. Устинов, міський голова О.В.Гавриш, депутат Херсонської обласної ради І.Л. Гончарський.

Міський голова у зверненні до спортсменів, відзначив, що підмостки Скадовська надихали на визначні перемоги кращих важкоатлетів під час проведення Міжнародного турніру пам'яті ЗМС Я.Куценка, та побажав встановити якісний результат на змаганнях.

Склад учасників змагань нині зібрався визначний, адже серед студентів представники Збірної команди України, які вже вибороли золоті медалі змагань: Майстер спорту Міжнародного класу з важкої атлетики, член Національної збірної України Козенко Ганна, Майстер спорту Міжнародного класу з важкої атлетики, член Національної збірної України Чібісова Надія, Майстер спорту України з важкої атлетики, член Національної збірної України Єфімчук Надія, Майстер спорту України з важкої атлетики, член Національної збірної України Пустоварова Ганна. Дівчата - представниці школи Заслужених тренерів Пастуха Павла Васильовича і Галини Іванівни.

Також слід відзначити, що нещодавно нові здобутки Скадовської школи важкої атлетики привезли спортсмени з Чемпіонату світу з важкої атлетики серед юніорів (до 20 років), що проходив у Перу, м. Ліма, де Надія Єфімчук у ваговій категорії до 63 кг посіла 6 місце, Надія Чібісова виборола бронзу у поштовху та бронзу у сумі двоборств.

Національну збірну України на Чемпіонаті світу з важкої атлетики серед юніорів представляли саме наші дві учениці та два спортсмена з інших областей країни.

Вітаємо шановних Надій, їх тренерів Пастуха Павла Васильовича і Галину Іванівну з визначними результатами!

Наталія Тангел

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон