У Херсоні визначили поета квітня

Відбулася чергова зустріч херсонських поетів та прозаїків "Поетична шафа". Захід традиційно пройшов у форматі «вільний мікрофон». Бажаючі читали свої та рядки улюблених письменників.

«Яскравий весняний вечір у затишному закладі, у розпаленого каміну, у колі друзів і однодумців, зі зворушливою поезією і душевною музикою, в інтригах і сюрпризах пройшов на одному диханні», – поділилась херсонська поетеса Юлія Гресь.

Поети змагалися у поетичному батлі. Перемогу у якому і запрошення на двох до херсонського драмтеатру виборола поетеса Марія Біла.

Визначили і «Поета місяця». Переміг поет Сашко Березка. Тепер його фото висітиме у кафе «Аромат Востока» до наступної «Поетичної шафи».

Окрім того, завсідники поетичного вечора слухали живу музику, писали «безкінечний вірш», дізнавалися своє майбутнє зі «скриньки побажань», розглядали виставку «Підвішених рядків», що працює за принципом буккросингу.

«Дуже атмосферний вечір вийшов! Усі були позитивно налаштовані, зібралася неймовірно тепла душевна компанія поетів і музикантів, несподівано насиченим вийшов вільний мікрофон», – вважає музикант Наталія Уварова.

Захід пройшов за підтримки Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Б. Лавреньова, громадської організації «ФРІ» та Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру ім. М. Куліша

Альона МОВЧАН
Рідна Херсонщина

P.S. Наступна «Поетична шафа» відбудеться о 18.00, 7 травня, у одному з кафе Херсона. Не пропустіть, на вас чекає багато несподіванок!

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон