У Херсоні буде "Французька весна"

І про це також говорили вчора, 4 квітня у Херсонському міськвиконкомі під час зустрічі міського голови ХерсонаВолодимира Миколаєнка з Надзвичайним і Повноважним Послом Франції в Україні пані Ізабель Дюмон.

Пані Дюмон завітала до Херсона разом з аташе з питань університетського та наукового співробітництва Сільвеном Ріголе, радником з питань сільського господарства Ніколя Переном - з ознайомчою метою.

Серед найбільш обговорюваних питань - можливе залучення французьких інвестицій до Херсона: "Це не тільки у наших економічних інтересах, але й в інтересах допомогти регіону, покращити його соціальну ситуацію, допомогти створити нові робочі місця та пережити складний період і знов розквітнути", - зауважила пані Ізабель Дюмон.

Під час зустрічі Надзвичайний і Повноважний Посол підкреслила, що Франція підтримує Україну і, зокрема, Херсонщину, яка розташована поряд із зоною конфлікту - анексованим Кримом.

Окрім економічних питань, пані Посол принагідно торкнулась і теми культури, адже 1 квітня у Києві стартував щорічний фестиваль "Французька весна". Свято французької культури у майбутньому можна проводити і в Херсоні - вважає Надзвичайний і Повноважний Посол Франції в Україні Ізабель Дюмон.

Управління громадських зв'язків
Херсонської міської ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон