Мешканці Херсона звернулися до нардепа за допомогою

Мешканці вулиць Ладичука та Перекопська у Херсоні звернулися до народного депутата України Олександра Співаковськогоз проханням допомогти привернути увагу міської влади до їхньої проблеми.

Справа в тому, що в покинутій трансформаторній підстанції, що знаходиться на розі цих вулиць, давно оселилися безхатченки. Вони ведуть асоціальний спосіб життя (розпивають алкогольні напої, смітять, справляють свої фізіологічні потреби тощо). Прибирання території, які влаштовують власними силами мешканці навколишніх будинків, дають лише короткостроковий ефект – вже через декілька днів продукти життєдіяльності безхатченків з"являються знову, створюючи антисанітарні умови поблизу приватних помешкань. Та найбільше автори колективного звернення (його підписали близько 120 херсонців) занепокоєні тим, що джерело небезпеки та постійний розсадник інфекції знаходиться поблизу школи №13, дитячого садочку, Херсонського держуніверситету та діючої трансформаторної підстанції РЕС.

На думку мешканців, покинуту підстанцію потрібно або знести, або ж принаймні перекрити вхід до неї. Оскільки фактичний балансоутримувач зазначеної будівлі наразі невідомий (вона не знаходиться на балансі ПАТ «Херсонобленерго»), автори звернення просять народного депутата України допомогти привернути увагу влади міста до цієї давньої проблеми.

На початку цього тижня Олександр Співаковській вже надіслав відповідне звернення міському голові Херсона, в якому просить Володимира Миколаєнка задля поліпшення умов благоустрою міста та уникнення антисанітарних умов поблизу навчальних закладів доручити відповідним посадовим особам вирішення зазначеної проблеми та взяти це важливе питання під свій особистий контроль.

Прес-служба народного депутата Олександра Співаковського

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон