На Херсонщині знають, що захист держави - це почесна місія

Наприкінці березня в Білозерському районному центрі зайнятості відбулись декілька семінарів для учасників АТО з орієнтації на службу в Збройних Силах України та проходження військової служби за контрактом в Державній прикордонній службі України.

Фахівець служби зайнятості Тетяна Кондрецька поінформувала про можливість працевлаштування на військову службу за контрактом у підрозділи Херсонського прикордонного загону по Херсонській області.

До участі у заході був запрошений військовий комісар Білозерського районного військового комісаріату Валерій Шавурський, який детально розповів присутнім про умови і переваги контрактної служби, про матеріальне забезпечення, соціальний та правовий захист військовослужбовців, дав вичерпані відповіді на запитання учасників семінару.

За більш детальною інформацією військовий комісар запросив усіх бажаючих до військового комісаріату і нагадав, що служба в Збройних Силах завжди була і залишається почесною місією для чоловіків у всіх державах.

Херсонський обласний центр зайнятості

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон