Місцеві депутати не хочуть грошей від держави?

Депутати з бюджетної комісії облради, на чолі з Павлом Філіпчуком на своєму засіданні, відхилили питання виділення грошей на співфінансування ремонту доріг, що є обов'язковою умовою для виділення коштів на ці цілі з державного бюджету.

Незважаючи на те, що завдяки роботі в цьому напрямку губернатора Андрія Гордєєва і народних депутатів від Херсонщини є абсолютна вірогідність отримати ці кошти від держави (а це 68 млн. грн!), пан Філіпчук запропонував... відкласти це питання на наступне засідання, чим поставив їх виділення під загрозу зриву.

Херсонська облдержадміністрація, в свою чергу, готова ще раз надати від повідні документи на профільну комісію соцекономрозвитку як частину стратегії розвитку області, щоб все-таки не втратити для Херсонщини такий вагомий грошовий транш.

Таким чином на наступному засіданні комісії можна буде мінімізувати можливість відхилення винесення на сесію облради цього важливого для нашого регіону питання.

Ганна СОКОЛЕНКО

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон