Роботодавці Херсонщини потребують працівників

Щороку Херсонська обласна служба зайнятості проводить підготовчу роботу щодо комплектації вакансій роботодавців у сезонний період.До цієї роботи залучаються всі соціальні партнери, від яких залежить цей напрямок.

«За результатами проведеної роботи 15 березня поточного року в обласному центрі зайнятості вже сформовано Банк перспективної потреби в працівниках для виконання сезонних робіт на Херсонщині, - зазначив директор Херсонського обласного центру зайнятості Євгеній Єрашов.

- Цей банк налічує 3100 сезонних робочих місць від 197 роботодавців, з них 330 – робочі місця з наданням житла. Сезонних працівників потребують роботодавці сільського господарства, сфери «зеленого туризму» та рекреаційної зони».

Сезонні роботи допомагають вирішити проблему зайнятості та оживити активність населення до пошуку роботи на постійне працевлаштування. Адже це не тільки стимулює краще використовувати трудові ресурси із залученням кваліфікованих працівників регіону, але й забезпечує представлення Херсонщини як аграрно-туристичної області.

Довідкове:

Заздалегідь, ще до початку сезону, протягом січня-лютого поточного року в області проводилася спільна робота центрів зайнятості, органів місцевої влади та роботодавців щодо визначення сезонної потреби в працівниках.

Так, за ініціативи служби зайнятості, в області було проведено 20 тематичних круглих столів за участю 334 роботодавців, представників органів місцевої влади, управлінь агропромислового розвитку, економіки та інших учасників соціального діалогу, які причетні до питання сезонної зайнятості на місцях.

Херсонська обласна служба зайнятості

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон