До Херсона приїде Великий Князь Литовський

Цього року, під час проведення "Балтійсько-Чорноморського економічного форуму" та Міжнародного рок-фестивалю "кРок у майбутнє"до Херсону приїде Великий Князь Литовський Вітовт.

У Херсонській області біля села Веселе є історична башта, яку було побудовано Великим Князем Литовським Вітовтом. Це одна з справжніх історичних перлин нашого краю.

Вже досягнуто домовленості, що на заходи, пов'язані з проведенням "Балтійсько-Чорноморського економічного форуму" та Міжнародного рок-фестивалю "кРок у майбутнє" до Херсону приїде Великий Князь Литовський Вітовт (Донатас Мазуркевичус, який ексклюзивно виконує роль Великого Князя Вітовта під час всіх реконструкцій подій тих часів).

Планується в один із днів проведення зазначених вище заходів і біля тої самої історичної Башти Вітовта.

У зв'язку з цим, по-перше - цікаві будь-які креативні ідеї та пропозиції, а по-друге важлива допомога та залучення до участі бажаючих прийняти участь у заходах разом з Князем Вітовтом у одязі та обладунках, подібних до тих часів у наших краях та у Литві.

Володимир МАКУХА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон