Олена Урсуленко про мільйони для Херсона

Зрозумілі та прозорі видатки в обсязі 55 мільйонів гривень із 151 мільйона «вільних залишків» на 1 січня 2017 року будуть спрямовані на вирішення соціально важливих питань Херсона.

Це - результат обговорення та голосування на сесії міськради з питання «Зміни до бюджету 2017року», підтримане 48 депутатами із 53 зареєстрованих. Депутати вносили свої пропозиції і дійшли єдиної думки.

По-перше, це виділені кошти на фінансування галузі охорони здоров'я (зарплатня співробітникам і придбання медикаментів).

По-друге, 526 тисяч гривень – для відкриття навігації на Дніпрі. Ці кошти забезпечать перевезення річковим транспортом городян пільгових категорій до дач.

По-третє, депутати підтримали питання про виділення коштів КП «Дорожник» на погашення поточних боргів підприємства, адже стан доріг - одне з актуальних питань для нашої громади.

Також 10 мільйонів "зворотної допомоги" будуть спрямовані на забезпечення стабільної роботи комунального підприємства «Теплокомуненерго». Але ці кошти підприємство повинно повернути.

Дякую всім депутатам за конструктивну роботу, об'єктивність і єдність навколо вирішення проблем міста, - подякувала секретар Херсонської міської ради Олена УРСУЛЕНКО.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон