У Херсоні зникають друковані ЗМІ

На Херсонщині припиняє виходити друком один із трьох незалежних тижневиків області - газета "Вгору", започаткована ще п'ятнадцять років тому.

Видання, яке спеціалізується на правозахисній тематиці та дослідженнях тенденцій розвитку громадянського суспільства, пояснює цей крок виключно "економічними міркуваннями": подорожчанням паперу та збільшенням інших виробничих витрат, за якими "не встигають" доходи трудового колективу.

Утім, надалі газета існуватиме в електронному вигляді. І на своєму сайті редакція обіцяє зберегти всі популярні теми, рубрики та їх авторів. Власне, подія була очікуваною: всі без винятку незалежні періодичні видання в Херсоні сьогодні заледве "тримаються на плаву". А їхні реальні тиражі впродовж останніх років упали на 30-40 відсотків...

Голос України

P.S. Цю інформацію підтвердили і в редакції газети "Вгору". Повідомивши, що відтепер вона буде виходити в електронному варіанті з суто економічних міркувань (подорожчало все – папір, послуги друкарні, поштові витрати). Тому в редакції змушені тимчасово відмовитися від друкованої версії газети "Вгору".

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон