У Скадовську не продаватимуть спиртне "особам у формі чи з озброєнням"

Так визначено рішенням виконавчого комітету Скадовської міської ради від 24 лютого 2017 року № 34"Про заборону реалізації алкогольних напоїв військовослужбовцям"

Розглянувши клопотання Військової служби правопорядку м. Скадовська Херсонського зонального відділу Військової служби правопорядкувід 23.01.2017 року № 99, з метою забезпечення громадського порядку в м. Скадовську, недопущення скоєння військовослужбовцями правопорушень та злочинів, пов'язаних із зловживанням алкогольними напоями, попередження нещасних випадків та підвищення якості несення військової служби.

Керуючись Законом України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів» та статтями 30, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Скадовської міської ради вирішив:

1. Суб'єктам господарювання сфери торгівлі та ресторанного господарства незалежно від форм власності, які здійснюють діяльність на території міста Скадовська і зареєстровані у встановленому порядку та мають ліцензію на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями, заборонити реалізацію алкогольних напоїв, в т.ч. слабоалкогольних напоїв та пива (крім безалкогольного) особам, які мають ознаки належності до будь-якого військового формування (наявність військової форми, озброєння).

Скадовська міська рада

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон