На Херсонщині сьогодні стріляли

Проводили навчальні стрільби в рамках Єдиного всеукраїнського дня стрілка. Сьогодні, 25 лютого на військовому полігоні в Олешківських пісках відбулися навчаннятериторіальної оборони Білозерського району з тактичної медицини та бойової підготовки.

За словами заступника військового комісара Херсонського обласного військового комісаріату, полковника Анатолія Бондарука у ході практичних занять військовозобов'язаними загону тероборони відпрацьовано тактичну підготовку на Олешківському полігоні.

«Спеціальні військово-планові навчання для учасників загонів територіальної оборони проводять щотижня. Такі заняття призначені для того, аби чоловіки відпрацьовували свої бойові навички», - наголосив він та додав, що завдяки чіткій активній позиції голови облдержадміністрації Андрія Гордєєва у минулому році проводилися такі заняття, де військовозобов'язаними були відпрацьовані практичні та методичні навички.

У навчаннях взяли участь понад п'ятдесят осіб, усі різного віку, професій та з різними бойовими вміннями, які впродовж кількох годин відновлювали навики вогневої та саперної підготовки. Також з ними проводилися заняття з тактичної медицини та бойової стрільби.

«Це плановий захід на території області, адже на випадок відкритої агресії у нас формуються підрозділи територіальної оборони. Їх призначення – охорона і оборона важливих державних та військових об'єктів, - розповів присутній на навчаннях заступник голови Херсонської облдержадміністрації Вадим Чабан. - Після тренувань на полігоні заплановані штабні навчання, де будуть доведені завдання до кожного командира підрозділу».


За матеріалами Херсонської ОДА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон