У Новій Каховці допомагають зимуючим птахам

Учні Новокаховської ЗОШ №5 долучаються до участі в акції "Допоможемо зимуючим птахам", метою якої є створення сприятливих умов для зимуючих птахів на Півдні України.

Крім того, такі заходи виховують у дітей розуміння необхідності збереження навколишнього середовища, надання допомоги пернатим друзям.

Ось і зараз активісти навчального закладу провели агітаційно-просвітницьку роботу із залучення учнів та їх батьків до участі в конкурсі «Годівничка для птахів».

Винахідливість учасників не знала меж: у хід йшли фанера, коробки, пластикові пляшки, пакети з-під фруктового соку та інший підручний матеріал. Найкращі годівнички приготували учні та батьки 3-Б класу.

Всього учні виготовили 85 «столових для пернатих», наповнили їх кормом та розвісили на території шкільного подвір'я і біля прилеглих будинків. А учні 10-А класу розмістили їх ще й у лісовому масиві на березі Каховського водосховища.

За матеріалами НК-Online

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон