Мангер: Молоді артисти Херсонщини заслуговують на кращі умови

Голова обласної ради Владислав Мангер запропонував Херсонському музичному училищу свою допомогу

Вчора, 22 лютого відбулось чергове засідання комісії з проведення оцінки діяльності керівників комунальних закладів. Взяв у ньому участь і голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер.

Протягом обговорення проблем, з якими стикаються майже щодня співробітники комунального вищого навчального закладу «Херсонське музичне училище» Херсонської обласної ради, Владислав Мангер висказав і свої думки щодо даної установи.

«Через брак часу я не так часто беру участь у заходах, організатором яких виступає музичне училище.

Проте коли все ж таки вдається відвідувати концертні програми, звертаю увагу на два моменти.

По-перше, завжди відмічаю талановиту молодь, якою варто пишатися. А по-друге, - неналежний стан актової зали цього закладу.

Впевнений, що молоді артисти заслуговують на кращі умови. Тому я особисто сприятиму училищу у вирішенні цього питання», - зазначив голова облради.

Директор закладу Олена Липа подякувала Владиславу Мангеру за підтримку та пообіцяла вже в найближчий час підготувати звернення щодо капітального ремонту актової зали та направити його до обласної ради.

Херсонська обласна рада

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон