Гордєєв поставив завдання новому голові Бериславської РДА

Мобілізувати зусилля для розвитку інфраструктури та залучати нові інвестиції задля розвитку та гарного життя мешканців Бериславського району, - таке завдання поставив перед новим головою РДА Андрій Гордєєв

Сьогодні, 21 лютого, у Бериславському районі очільник області представив новопризначеного голову районної державної адміністрації керівництву районної ради, головам сільських та селищних рад, керівникам установ та структурних підрозділів райдержадміністрації було представлено нового очільника району.

Відповідно до розпорядження Президента України №32/2017-рп від 16 лютого 2017 року головою Бериславської РДА став Олександр Гомон.

За традицією очільник області вручив новому голові РДА розпорядження Президента про призначення: «Задля розвитку та гарного життя мешканців Бериславського району важливо мобілізувати зусилля для розвитку інфраструктури та залучати нові інвестиції.

Таке завдання сьогодні стоїть перед новим головою РДА",- зазначив голова ОДА та додав, що новий очільник району має відзвітувати громаді та керівництву області про підсумки 100 днів роботи на новій посаді.

Серед пріоритетів своєї роботи Олександр Гомон відзначив відновлення зрошення та підтримку агро-промислового комплексу, впровадження проекту будівництва асфальтного заводу та ремонт доріг.

За матеріалами Херсонської ОДА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон