Закохана і творча молодь Херсонщини

На День закоханих херсонські поети і музиканти влаштували творчий вечір віршів, прози та авторської музики на честь дня усіх закоханих.Ініціатором заходу стало об'єднання "Призма". Приміщення надав херсонський центр творчості "Art Hub".

Про кохання було дуже багато слів. Херсонські митці представили кожен своє уявлення про любов, показавши її багатогранним і безмежним почуттям в затишній і дружній атмосфері.

Поетично-музичний марафон відкрила поетеса Зоя Щербініна. Після цього гості насолоджувались музичними композиціями Олександра Лінькова, віршованими роздумами Андрія Луцика, чуттєвою прозою Дмитра Плотнікова.

Альона Мовчан та Євген Андронов також представили віршовані рядки про ніжні почуття, а Дмитро Смолко виступив з незвичним в наш час жанром — сонетом. В рамках вечора презентували нові пісні Наталя Уварова і Ігор Ковальов.

В акустичному форматі виступив також Сашко Іванов з гурту "Child Roland", чиї енергійні композиції не лишили байдужим жодного гостя. Ефектним завершенням заходу став виступ гурту "Нефеншуй".

Громадська ініціатива "Призма" щиро дякує усім присутнім за чудовий вечір і закликає до співпраці усіх бажаючих: поетів, музикантів, художників, інших митців, спонсорів та просто небайдужих людей.

Запрошуємо усіх долучатися до мистецтва на наступних зустрічах!

Наталя УВАРОВА
Контакти для зв'язку: тел.: 0665646050, 0676507043
e-mail: lookprizma@gmail.com

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон