До питання розвитку міського транспорту в Херсоні потрібно підходити системно

В цьому впевнена секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко, яка виступає проти необґрунтованого підняття цінина проїзд в маршрутках Херсона.

- Херсонський міський суд зупинив дію рішення виконавчого комітету про встановлення тарифу на проїзд у маршрутках у розмірі 5 гривень, визнавши НЕЗАКОННИМ! Судова ухвала підлягає негайному виконанню.

Голосуючи на виконкомі 31.01.2017 проти підняття ціни на проїзд в маршрутках, я відстоювала принципову позицію: до питання розвитку міського транспорту потрібно підходити системно, а тариф повинен бути економічно обґрунтованим.

Тож, у нас попереду - вирішення багатьох питань. І допоки ми їх не вирішимо, говорити про підняття ціни за проїзд зарано)!

До речі, я так і не отримала копію листа-погодження членами виконкому до Проекту рішення виконкому щодо підняття тарифу у маршрутному таксі. А може його, навіть, не існує? Відповідна заява від мене до прокуратури вже направлена, - повідомила Олена УРСУЛЕНКО.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон