Херсонці на з’їзді Української асоціації районних та обласних рад

Голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер разом із делегацією від Херсонщини бере участь у з'їзді Української асоціації районних та обласних рад

Голова обласної ради Владислав Мангер разом із делегацією Херсонської області, до складу якої увійшли голови районних рад – Тетяна Верховська (Велика Лепетиха), Сергій Овчарук (Високопілля), Андрій Євстратов (Генічеськ), Сергій Карпеченко (Горностаївка), Тетяна Тертична (Каховка), Михайло Бідний (Нововоронцовка) та Юрій Коцегубов (Новотроїцьке) наразі беруть участь у З'їзді Української асоціації районних та обласних рад.

Сьогодні члени Асоціації мають обрати Президента та віце-президентів Асоціації, а також склад Правління. Окрім того, на порядку денному заслуховування результатів роботи Асоцiацiї за перiод мiж з'iздами та внесення змін до Статуту Асоціації.

Довідка. Українська асоціація районних та обласних рад – всеукраїнське добровільне об'єднання органів місцевого самоврядування.

Асоціація координує діяльність органів місцевого самоврядування при вирішенні питань, що відповідають інтересам усіх або значної кількості територіальних громад, місцеві ради яких є членами Асоціації, розробляє та вносить до органів державної влади пропозиції щодо державної підтримки розвитку місцевого самоврядування.

За матеріалами Херсонської обласної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон