Керівники комунальних закладів Херсонщини мають надати бізнес-план

На цьому голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер наголосив в ході проведення оцінки діяльності керівників комунальних закладів обласної громади.

«Обласна рада є засновником комунальних закладів і частина їх фінансування лежить саме на обласному бюджеті. Тому ми повинні досконало знати на що ідуть ці кошти, бути повністю інформовані щодо діяльності кожного комунального закладу і планувати їх розвиток на декілька років вперед», – зазначив Владислав Мангер

Також голова облради наголосив на тому, що посаду керівників мають обіймати не лише професіонали своєї справи, але і менеджери, які мають працювати на розвиток своєї установи: знаходити додаткові кошти, залучати інвесторів та меценатів. Тому Владислав Мангер запропонував, щоб керівник кожного комунального закладу надав обласній раді бізнес-план.

«У цьому вам допоможуть працівники управління розвитку об'єктів спільної власності територіальних громад області», – відзначив голова обласної ради.

Оскільки вчора розглядали роботу закладів охорони здоров'я, то багато питань виникало до Департаменту охорони здоров'я облдержадміністрації. Однак ні директор Департаменту, ні представники цього структурного підрозділу не були присутні на засіданні...

«Сьогодні Департамент охорони здоров'я, як кажуть в народі, просто «кинув на призволяще» медичні заклади, хоча мав захищати кожен, відстоювати кожну цифру у їх звіті. Така позиція свідчить лише про одне – в роботі таких закладів Департамент не зацікавлений. Ми візьмемо це до уваги...», – резюмував Владислав Мангер.

Херсонська обласна рада

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон