Херсонські прикордонники вшанували воїнів - інтернаціоналістів

Сьогодні, 15 лютого, в управлінні Херсонського прикордонного загону пройшли заходи з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Хвилиною мовчання військовослужбовці згадали бійців, які героїчно залишили своє життя у збройних конфліктах минулих часів та бійців, які зараз гинуть, захищаючи суверенітет на Сході України.

Воїнів-афганців, які і тепер проходять службу в Херсонському прикордонному загону, привітав начальник загону полковник Олег Шевченко, дякуючи за героїзм та вірність присязі, під час виконання обов'язків у бойових діях та миротворчих операціях.

Також військовослужбовці прикордонного загону прийняли участь у церемонії покладання квітів біля меморіалу «Воїнам - інтернаціоналістам» в парку Слави.

А після урочистого мітингу прикордонники відділу «Херсон» пригостили ветеранів та всіх бажаючих смачною кашею із котла польової кухні.

Іван ШЕВЦОВ
Помічник начальника прикордонного загону -
начальник прес-служби

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон