Комунальна власність Херсонщини має використовуватися ефективно

Заради цього депутати Херсонської облради проводять оцінку діяльності керівників комунальних закладів.

З метою підвищення ефективності діяльності керівників підприємств, установ та організацій, що є об'єктами спільної власності територіальних громад Херсонської області, в обласній раді запроваджено проведення відповідної оцінки, результати якої будуть враховані при вирішенні питання щодо переукладання контракту на новий термін та інших питань кадрової роботи відповідно до чинного законодавства України.

Так, вчора, 14 лютого, в обласній раді відбулось перше засідання комісії з проведення оцінки діяльності керівників підприємств, установ та організацій, що є об'єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Херсонської області.

Заслухали звіти керівників: голова обласної ради Владислав Мангер, його заступник Оксана Рукавішнікова, голова постійної бюджетної комісії Павло Філіпчук, начальник управління розвитку об'єктів спільної власності територіальних громад області Артур Овсепян, депутати обласної ради – Василь Борисов, Віталій Штанько, Олександр Синенко, Василь Рудик, Сергій Дяков, Андрій Путілов, Ігор Дроговоз, а також представники виконавчого апарату. Головував на засіданні Юрій Рожков.

Депутати розглянули діяльність 14 закладів охорони здоров'я, керівники семи з яких отримали позитивну оцінку, п'ятьом вказано на недоліки з метою їх усунення в подальшому, поліпшення добору кадрів, розвитку ініціативи і менеджерського потенціалу.

Питання щодо Новокаховського обласного дитячого кардіоревматологічного санаторію «Дружба» та обласного онкологічного диспансеру потребують додаткового вивчення та були перенесені на березень поточного року. Окрім того, члени комісії планують в найближчий час виїхати і особисто оглянути декілька медичних закладів.

Херсонська обласна рада

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон