У Херсоні борються зі сміттям

За правопорушення у сфері благоустрою території в місті Херсоні на відповідальних осіб ОСББ та перевізника складено адміністративні протоколи

На території Шуменського мікрорайону, спеціалістами Інспекції з контролю за благоустроєм та санітарним станом м. Херсона виявлено та припинено правопорушення у сфері благоустрою території, забезпечення чистоти і порядку.

Так, 10 лютого поблизу житлових багатоквартирних будинків № 207 та № 209 по вул. Робочій, житлового будинку № 28 по просп. Святих Кирила та Мефодія (Димитрова), житлового будинку № 14 та споруди № 12-а (територія колишнього дитячого садка) по просп. Будівельників виявлено купи сміття на прилеглих територіях та території контейнерного майданчику.

Упродовж кількох місяців об'єднання співвласників багатоквартирного будинку "Кардан",ТОВ "Україна", ТОВ "Шумен" і, безпосередньо, перевізник ТПВ (виконавці послуг) з'ясовували між собою:місця розташування контейнерів; хто повинен здійснювати підбір сміття біля контейнерів, які розміщено на спільному майданчику; чиє це, безпосередньо, сміття; хто зі споживачів у яких обсягах виносить сміття.

Це і призвело до засмічення території.

З метою припинення правопорушення та врегулювання ситуації, на відповідальних осіб ОСББ "Кардан", ТОВ"Україна", ТОВ "Шумен" та перевізника ТПВ за статтею 152 КУпАП складено протоколи про адміністративні правопорушення та всі сторони зобов'язано терміново вжити заходів із приведення до належного стану прилеглі території та вивезення сміття.

Наразі, майже всі питання сторонами конфлікту врегульовано, правопорушення усунено.

Управління громадських зв'язків Херсонської міської ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон