Секретар Херсонської міськради звернеться в прокуратуру

Олена Урсуленко звернеться до херсонської прокуратури стосовно нових тарифів за проїзд у транспорті.

Сьогодні, 14 лютого члени постійної депутатської комісії Херсонської міської ради з питань антикорупційної політики, децентралізації, розвитку місцевого самоврядування та громадянського суспільства, свободи слова та інформації не отримали від виконуючих обов'язки заступників міського голови жодної інформації про законність рішення виконкому «Про встановлення тарифу на послуги пасажирського автомобільного транспорту на міських автобусних маршрутах».

...Комісія з'ясувала, що це рішення не було підтримане всіма членами виконавчого комітету (більшість утрималась, я голосувала проти).

Потім стало відомо, що рішення від 31 січня 2017 року все ж набрало необхідну кількість підписів «у робочому порядку», при цьому, дехто з членів виконкому, навіть, не знав про такий механізм підписання, а дехто, за рішенням партії, хоче відкликати свої голоси.

Також зміст рішення відрізняється від попереднього... Щоб з'ясувати, чи є законним процес підписання цього рішення, я звернусь до прокуратури.

Я - за прозорість, відкритість дій влади, особливо у питаннях, які є болючими для наших громадян", - заявила Олена УРСУЛЕНКО

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон