На Херсонщині школярам замість оцінок платять гроші?

Цим експериментом зацікавилися представники Головного управління ДФС у Херсонській області та Херсонської облради Всеукраїнської профспілки працівників органів ДФС, які завітали до підшефної Сиваської школи-інтернату.

Як з'ясувалось, - діточки, які позбавлені родинного тепла та батьківської любові, замість оцінок за навчання, отримували так би мовити - "місцеву валюту".

Діти відчували себе справжніми бізнесменами: кошти витрачали на розвиток бізнесу, виплату заробітної плати "підлеглим", хтось здійснював вклади до банку та відповідно сумлінно сплачували податки.

Суть гри полягала у формування високої податкової культури, оскільки виховання сумлінного платника податків розпочинається з дитинства.

Шефи приїхали до дітей на фінал гри, як на свято! Зберігаючи багаторічну традицію вихованці отримали в подарунок від податківців кондиціонер, металопластикові двері до їдальні, картриджі для очищення води та принтерів, канцелярські товари, речі та, звісно ж, смаколики.

Зі словами вдячності до податківців звернулась директор Сиваської школи – інтернату Галина Федорівна Колько, яка зазначила, що саме така постійна увага з боку шефів допомагає дітям, обділеним опікою батьків, залишатися доброзичливими, порядними, відчувати турботу та підтримку дорослих.

Прес-служба Головного управління ДФС
у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон