Скадовських школярів вчать мирному розв'язанню конфліктів

Минулого тижня у Скадовську, на базі ОЗСНВК «Академічна гімназія», пройшов чотириденний тренінг «Базові навички медіатора»,в якому взяли участь учні навчальних закладів опорного закладу СНВК "Академічна гімназія" Скадовської районної ради Херсонської області Скадовського освітнього округу та ЗСШ №2 Скадовської міської ради.

Тренінг було організовано за ініціативи Скадовського офісу Громадської спілки "Мережа правового розвитку" ГО "Скадовщина - мій рідний край" спільно з Інститутом Миру та Порозуміння (Київ).

У ході роботи учні загальноосвітніх навчальних закладів міста ознайомилися з поняттям «конфлікт», шляхами його вирішення та стратегією поведінки в конфліктних ситуаціях.

У ході занять створювали портрет посередника у розв'язанні конфліктів та відпрацьовували практичні навички медіації.

По завершенні тренінгу, учні Опорного закладу - СНВК "Академічна гімназія", її філій с.Приморського і с.Антонівка, ЗОСШ №2 Скадовської міської ради отримали відповідні сертифікати.

Відтепер на Скадовщині є свої сертифіковані медіатори - команда підготовлених старшокласників, які зможуть надати кваліфіковану допомогу своїм ровесникам у розв'язанні конфліктів мирним шляхом.

За матеріалами СНВК "Академічна гімназія"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон