«Миттєвості» Ірини Бондаренко

Ірина Бондаренко – знана у Херсоні майстриня. Маючи інженерну освіту та бездоганний художній смак, любить експериментувати, поєднувати різні техніки та різні види творчості.

Так народилася власна неповторна техніка – поєднання тонкого батику, ідеально гладкого шовку та об'ємних елементів із вовни.

У творчому доробку Ірини Бондаренко сотні робіт, що знайшли своє місце у приватних колекціях в США, Німеччині, Франції, Англії, Словенії та в різних регіонах України.

Як зізнається майстриня, не робити нічого руками просто не може, любить малювати, працювати із тканинами, нитками та бісером, дуже любить подорожувати та фотографувати, та часто використовує фото у своїх роботах.

«На творчість надихає абсолютно все: природа, подорожі, відносини між людьми. І хоча не все і не завжди є так, як нам хочеться, кожною своєю роботою намагаюся сказати, що все буде добре!» - підкреслює художниця.

У понеділок, 6 лютого о 12:00, в рамках арт-проекту «Галерея життя» у Херсонському обласному онкологічному диспансері відкриється виставка робіт неординарної херсонської художниці Ірини Бондаренко.

Персональна виставка Ірини має назву «Миттєвості». Експозиція складається з 15 робіт, виконаних за унікальною авторською технікою.

Головний лікар Херсонського обласного онкологічного диспансеру Ірина Сокур розповідає: «Побачивши роботи Ірини, одразу запросила її зробити виставку у нашій «Галереї життя». Мені дуже захотілося, аби і наші пацієнти та співробітники побачили цю світлу красу.

Цікава та незвична техніка для кожної картини створює особливу атмосферу, є і непереборна сила стихії, і легкість перших весняних квітів, і затишок ранньої осені. Вони різні, та всі без винятку сповнені душевним теплом та оптимізмом. Саме такий настрій потрібен нам та нашим пацієнтам!».

В рамках виставки, 15 лютого, о 14:00 Ірина проведе майстер-клас із батику для всіх бажаючих, на якому всі присутні навчаться новій техніці та створять спільне панно «Дорога мрії».

Сама експозиція триватиме протягом місяця. Подивитися на унікальні роботи може кожен відвідувач закладу.

Запрошуємо Вас до «Галереї життя» побачити незвичний, наповнений надією та натхненням світ талановитої Херсонської художниці Ірини Бондаренко.

Херсонський обласний онкологічний диспансер

P.S. Нагадаємо, що 4 лютого - Всесвітній день боротьби проти раку. Метою інформаційних кампаній по всьому світу є привернення уваги до власного здоров'я, регулярних профілактичних обстежень, які допоможуть вчасно виявити та успішно лікувати онкологічні захворювання.

А 6 лютого з 8:00 до 15:00 відбудеться День відкритих дверей у поліклініці Херсонського обласного онкологічного диспансеру. Кожний бажаючий зможе отримати консультацію онколога без направлення лікаря.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон