На Херсонщині торгують зброєю

Вчора, 3 січня у Генічеську співробітники Управління СБУ та прокуратури Херсонської області попередили продаж2 ручних гранат та 6 протитанкових мін, кожна з яких містить близько семи кілограмів вибухової речовини – тротилу.

Як повідомляють у прес-центрі СБ України, торгівцем зброї виявився військовослужбовець однієї з військових частин, який збував боєприпасами, викраденими зі сховища своєї військової частини.

Правоохоронці затримали зловмисника поблизу місця дислокації цієї військової частини під час спроби продажу викраденої зброї.

В прокуратурі Херсонщини припускають, що вилучені боєприпаси могли бути використані для вчинення терористичних актів на території південного регіону.

"Коли в країні йде війна та гинуть люди, на мирній території торгують зброєю!", - прокоментував цю подію прокурор Херсонської області Віталій Тригубенко

P.S. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон