У Херсоні відкривається чемпіонат області з фігурного катання

Завтра, 3 лютого у Херсоні, в рамках Всеукраїнських змагань юних фігуристів та Кубка України 2016-2017 року, розпочнеться відкритий чемпіонат Херсонської області з фігурного катання на ковзанах.

У змаганнях, що триватимуть три дні, участь візьмуть більше 350 молодих перспективних спортсменів з Києва, Одеси, Харкова, Донецька, Кривого Рогу, Херсона, Дніпра та інших міст у віковій категорії від 8 до 20 років.

Змагання проводитимуться з одиночного катання серед юнаків та дівчат за програмою кандидатів у майстри спорту та за спецпрограмою у старшій, середній і молодшій вікових групах. Також спортсмени демонструватимуть свою майстерність у виконанні спортивних танців на льоду (Фокстрот та Європейський вальс).

Організатори змагань: Херсонське обласне відділення Національного олімпійського комітету України спільно з управлінням з питань фізичної культури та спорту Херсонської обласної державної адміністрації та дитячо-юнацькою спортивною школою з зимових видів спорту.

Термін та місце проведення: Змагання проводяться з 03 по 05 лютого 2017 року на базі льодового комплексу «Фаворит-Арена» (м. Херсон, вул. 49-ї Херсонської Гвардійської дивізії, 26).

Урочистий парад - відкриття відбудеться 03 лютого о 14:30.

Херсонське обласне відділення
Національного олімпійського комітету України
olimpic_kherson@bigmir.net

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон