Херсонська Школа, яка закладає фундамент знань, патріотичності та людяності

Такими словами голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер охарактеризував Школу гуманітарної праці,яку прийшов привітати з ювілеем.

Учора, 31 січня, Школа гуманітарної праці Херсонської обласної ради – єдина в області авторська школа – відсвяткувала своє 25-річчя.

Урочистий концерт, що відбувся в обласному академічному музично-драматичному театрі ім. М. Куліша, зібрав не лише учнів та батьків, але і випускників різних років.

Серед почесних гостей – голова обласної ради Владислав Мангер, перший заступник голови облдержадміністрації Валентина Січова, голова міської ради Володимир Миколаєнко.

«Ваші учні дуже талановиті. Ви закладаєте фундамент знань, патріотичності та, найголовніше, людяності. Без перебільшення скажу, що від Вас виходять люди з великої букви.

Від щирого серця вітаю Школу, педагогічний колектив та особисто Артема Олександровича Кіяновського з 25-річчям навчального закладу.

Бажаю, щоб Школа і надалі розвивалася під Вашим пильним керівництвом та відсвяткувала своє 50 та 100-річчя», – відзначив голова обласної ради Владислав Мангер.

Свій 25-ий день народження Школа відсвяткувала грандіозним концертом, фаєр-шоу та салютом.

За матеріалами Херсонської обласної ради

Довідка: Школа гуманітарної праці Херсонської обласної ради – авторська школа, в ній розроблені нові курси, методики і новий зміст роботи в дитячому садку.

Це єдина в області авторська школа-лабораторія Національної академії педагогічних наук України, яка відома далеко за межами України, готує серію програм і видань до ювілею. Це експериментальні програми з викладання історії релігії, філософії, інформатики, театру і багато іншого.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон