Херсонська "Самооборона" звертається до патріотів

Дякуємо усім патріотам – усім, хто не стоїть осторонь. У першу чергу тих, хто увесь часз початку російсько-української війни допомагає бійцям, котрі на Сході воюють за землю нашу та свободу.

Шана і дяка усім добровольцям! Тим, хто на виду і кого не видно. Але без кого ми б вже давно програли і боротьбу з корумпованим режимом і війну. Кожному, хто доклав хоч раз зусилля до того, аби сьогодні Україна була вільною та незалежною від зазіхань інших держав.

Особливо тим, хто став у наш добровільний стрій ще тоді і до тепер, хто не зрадив Україну. Не перший день тривожних подій і не одне лайно зневіри та байдужості людської було вилито на голови тих, хто справді патріот тими, хто переважно чи й допомагає язиком.

У першу чергу Самооборона – це організація прямої дії і наші добровольці задіяні в заходах із охорони громадського порядку та захисту державного кордону від агресора. А через те, що добровольці Самооборони брали з перших днів та беруть участь у бойових діях в зоні АТО ми здійснюємо допомогу на передову. За змогою – іншим бійцям.

Прикро, що за стільки часу професійні волонтери та центри здійснення допомоги в зону АТО, у тому числі провладні, податки від сплати військового збору, заробітна платня військовослужбовця не забезпечують усім потрібним. І що є такі форс-мажори, коли бійці потрапляють у жахливі умови.

Але сьогодні те що ми, українці, втримали напад на інші, крім Донецької, Луганської областей та АР Крим говорить, що разом ми можемо зробити багато для нашої країни. Так само, як і протидіяти в тилу тим, котрі грабували нашу державу роки незалежності і маючи великі можливості, дивляться як простий народ пересилає по п'ять гривень на допомогу українській армії.

Як би там не було, і хто б що не казав, а в не байдужості, прозорості та людяності сила. Україна вільна навіки!!! Усім дякуємо, хто увесь цей час здійснює посильну допомогу війську українському.

Зараз збираємо речі для бійців в р-н Широкіно, Талоковка та Сартана. Уточнити інформацію, допомогти потрібними речами, можна скоординувавшись з Іриною САЙКО 099 07 01 767

Наша адреса:
вул. Маяковського, 5 ( навпроти будівлі суду)
т. 095 377 05 47; 097 600 85 88

Для благодійних внесків:
Реквізити картки "Приватбанк" 5169 3305 0650 2993
Рахунок «Приватбанк» р/с 26002052311458, ОКПО 39142322, МФО 352479

Громадське формування з охорони порядку та державного кордону
"Добровільна народна дружина самооборони Херсонської області"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон