Андрій Гордєєв про приклад для кожного, хто серцем вірний Україні

Сьогодні, 29 січня 2017 року в Україні відзначається День пам'яті Героїв Крут. Тоді юні добровольці сміливо стали на захист української державності.

Бій тривав 5 годин між 4-тисячною більшовицькою армією та 300-ми київськими студентами, що захищали підступи до Києва.

«Бій під Крутами – це приклад героїчного подвигу і звитяги в ім'я України та її Незалежності», - зазначив голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв.

«Україна стоїть перед черговими викликами, і найбільшою загрозою для української державності, як і в часи Української Народної Республіки, є зовнішня агресія Росії, – впевнений він.

‒ Саме тому завдання усіх українських патріотичних сил у цій ситуації – об'єднати зусилля для реалізації спільних дій на захист інтересів нашої Батьківщини».

Героїчний подвиг Крут навчає, що свобода і доля України залежить від вміння та готовності кожного українця поважати і захищати інтереси своєї країни.

«Подвиги в ім'я нашої свободи і право українців жити у власній демократичній, правовій державі ‒ це не просто наша історія, це приклади для кожного, хто серцем вірний Україні. Слава Україні! Героям Слава!» ‒ підкреслив голова Херсонської обласної державної адміністрації А.Гордєєв.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон