Школа Кияновського у Херсоні дійсно чудова

Таку оцінку дав Школі гуманітарної праці Херсонської обласної ради екс-губернатор Херсонщини, депутат облради Андрій Путілов.

"У цій школі працюють кваліфіковані педагоги, професійний колектив, діти знаходяться в гарних умовах – дійсно чудова школа", - поділився враженнями від побаченого в ШГП Андрій Путілов, який у складі групи депутатів відвідав цей експериментальний, авторський навчальний заклад.

Приводом для візиту делегації депутатів облради до ШГП стала скарга активістів маловідомої громадської організації, які просили перевірити джерела фінансування цього навчального закладу, який є комунальною власністю громади області.

Депутати двох постійних комісій облради (комунальної власності та освіти, культури і спорту) вирішили на місті перевірити стан справ, і на запрошення директора ШГП Артема Кияновського, приїхали у Школу.

Шановним гостям показали в яких умовах, за якими програмами навчаються діти навчально-виховного комплексу ШГП (молодша і старша школи), як вони харчуються і де відпочивають - секретів від депутатів не було ніяких:

Зустрілися депутати облради і з батьками учнів ШГП, які запевнили народних обранців - ніяких претензій до керівництва навчального закладу в них немає. Є тільки задоволення від умов та якості навчання і вдячність за увагу і турботу, яку приділяють у цій школі дітям.

"Ми дуже вдячні, що депутати обласної ради ознайомилися з роботою Школи гуманітарної праці, - прокоментував сьогоднішню подію директор ШГП Артем Кияновський, - вони самі переконалися - які умови створюють у цьому комунальному закладі для дітей з усієї Херсонщини (заклад має інтернат для дітей з районів області).

Сподіваємось - їм сподобалося, а зауваження і побажання - обов'язково врахуємо. Разом с депутатами Херсонської обласної ради ми будемо працювати над тим, щоб херсонські школи були найкращими в Україні та всі ми могли ними пишатись", - запевнив Артем Кияновський.

Сергій БУШКО

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон